Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bicikliugrató pálya - Csíkszereda

Bicikliugrató pálya - Csíkszereda


Bicikliugrató, dirt jumping pálya - Csíkszereda. A Dirt on Fire BMX- és MTB verseny helyszíne.

A Kis- és Nagy-Somlyó oldalában szokatlan a szikla megjelenése. Legalábbis én nem emlékszem, hogy valahol láttam volna, pedig sokat barangolok itt. A bicikliugrató pálya felé ereszkedtem be a domboldalon, amikor rábukkantam néhány kisebb sziklára, egy vályúszerű árokban.

Valószínű, az esőzések alkalmával itt patakokban lefolyó víz moshatta...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Bicikliugrató pálya Csíkszereda rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc