Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
A sarkany hata Maria kovei
Jakobdombi to
Bazsarozsak dombja Ciucurova
Dobrudzsa szorosa

Hozzászólások
Bazsarózsák a Kozluk környékén...


Kozluk-forrás - Macin-hegység

Kozluk-forrás - Macin-hegység


A vadon növő Paeonia Peregrina vár. Romanica, népszerű nevén román bazsarózsát főképp a Cozluk túraútvonalon csodálhatjuk meg. A virág égő vörös, egy rend szirommal rendelkezik. A levelei pedig sűrűbbek és mélyebbek, mint a kerti bazsarózsának.

A forrásnál, véletlenül nem tértünk jobbra (a piros pontot követve), hanem egyenesen másztunk ki, és már a gerinc alatt megpillantottuk az erdő alját belepő, csodálatos, élénk színű bazsarózsákat.

Millió fotót készítettünk, majd megkerestük a jelzést. A túraösvényen sok volt a turista, és eléggé letaposták...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kozluk-forrás - Macin-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc