Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kozluk-forrás - Macin-hegység

Kozluk-forrás - Macin-hegység


A vadon növő Paeonia Peregrina vár. Romanica, népszerű nevén román bazsarózsát főképp a Cozluk túraútvonalon csodálhatjuk meg. A virág égő vörös, egy rend szirommal rendelkezik. A levelei pedig sűrűbbek és mélyebbek, mint a kerti bazsarózsának.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Bazsarózsa - 1
Bazsarózsa - 1
Bazsarózsa - 2
Bazsarózsa - 2
Bazsarózsa - 3
Bazsarózsa - 3
Bazsarózsa - 4
Bazsarózsa - 4
Bazsarózsa - 5
Bazsarózsa - 5
Bazsarózsa - 6
Bazsarózsa - 6
Macin-hegység
Macin-hegység
Öreg sziklák
Öreg sziklák
Befalazott forrás
Befalazott forrás
Feliratos fa
Feliratos fa
Volt erdőgondnokság
Volt erdőgondnokság
Padok vaskeretei
Padok vaskeretei

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kozluk-forrás Macin-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • A sarkany hata Maria kovei
 • Jakobdombi to
 • Bazsarozsak dombja Ciucurova
 • Dobrudzsa szorosa
 • Ulmet falu kogombai

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Bazsarózsák a Kozluk környékén

  Nem terveztem bejárni a Kozluk-túraútvonalat...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc