Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Maria-ko Nyugati fal
Maria-ko Deli fal
Lapos-patak vizesesei
Maria ko Eszakkeleti kilato

Hozzászólások
Kíváncsiság...


Panoráma kabin - Mária-kő - Békás-szoros

Panoráma kabin - Mária-kő - Békás-szoros


A Gyilkostó Adventure Egyesület és a Hargita megyei hegyimentők két, új típusú menedékházat építettek a Békás-szorosban. Ezek Romániában egyediek, de külföldön is kevés helyen látni ilyen, a sziklafalak élére elhelyezett építményt. Állítólag Európában is csak négy van belőlük. Az egyik a Mária-kő nyugati sziklafalára került, a második a Gyilkos-havas sziklapárkányára.

Mindkét menedékház megfigyelhető lentről is, a Békás-szoroson, illetve a Gyilkostó üdülőtelepen keresztülhaladó aszfaltútról is. Meglévő túraösvények végpontjain találhatóak, melyeket új irányjelző táblákkal is elláttak. Megközelítésük akár kisgyermekes családok számára is lehetséges. A használatuk ingyenes, de...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Panoráma kabin Mária-kő Békás-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.07 másodperc