Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Borzsovafürdő - Túracélpont-adatbázis és turisztikai tudástár - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Borzsovafürdő

Borzsovafürdő | Hol van ez a hely?

Borzsovafürdő Csíkborzsovától keletre, a Csíki-havasokban fekszik, a Borzsova pataka mentén. A terület élővilága nagyon gazdag. Fő élőhelyei a patak, a patakot kísérő láp, a környező gyepek és erdők...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Borzsovafürdő Borzsovafürdő Kapu A híd alatt Medence 9173 9175 9177 Lépcső 9180 Labda. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Borzsovafürdő fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22741 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Borzsovafürdő! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Csíkszentmiklós, 1.56 km távolságra található.
Szállás

Szállás Csíkszentmiklós - Hargita vármegye


Keress szállást Csíkszentmiklós közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 3.8 km-re levő látnivalókkal: Szépvízi víztároló - Szénás út (10 kép).
14714757041100
14714757051101
14714757231102
14714760601103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Borzsovafürdő közelében?
Hegy útja. Egy ötletes rejtés és egy új látnivaló a Hegy útján - Miután az általam elrejtett, doboz nélküli geodoboz eltűnt, örültem az újratelepítésnek, amit a román geojátszótérnek köszönhetünk. (turisztikai látnivaló geodobozzal) Katolikus templom. Csíkcsomortán Csíkpálfalva községhez tartozó falu. Új templom - Na, ez volt egyik legkönnyebben megtalált dobozom. (látnivaló és geodoboz)
Strand. Kárpátok őre. 3.6 km-re. A Kárpátok őre köztéri szobor Csíkcsomortánban található, az általános iskola előtti parkban.
Katolikus templom. 1567-ben a regestrum mai nevén 12 kapuval jegyzi. Palik - Jó helyen van templom, körbe lehet látni a környéket. (látnivaló és geodoboz)
Csíkszépvízi víztároló. 1981 és 1986 között, egy agyagmagot tartalmazó földgát emelésével hozták létre, a Szépvíz-patak völgyének felső szakaszán. Kora esti séta - Nagyon szép volt a tó a lemenő nap fényében, jól esett a tavasz első virágai között járni. (itt geodobozt is lehet keresni)
Keresztelő Szent János templom. 3.8 km-re. A Csíkszeredából Csíkszépvizre vezető országút bal oldalán, Csíkdelne magasságában, gyenge ívelésű dombon, szántóföldek között magányosan áll a Szent János-templom. Egymagában - Szimpatikus templom a dombon.
Vásárút Csíkdelne. 3.8 km-re. Körülbelül négy-ötszáz évvel ezelőtt, a csíkdelnei Keresztelő Szent János-templomtól északra, a Vásárút legmagasabb pontján, a Vásárkapu nevű helyen tartottak csíkszékiek állatvásárokat, sokadalmakat.
Nagy Pájszó teteje. Babba Mária. Daczó Árpád: A Babba Mária elnevezéssel legeloször Csíksomlyón találkoztam.
Kavics- és homokbánya. 4.7 km-re. Egy kerékpártúra alkalmával, véletlenül bukkantam rá.
[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Borzsovafürdő adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Mosolyka - A rejteket megtaláltuk, de sajnos a mosolyka mögött nem volt semmilyen doboz, pedig átfésültük érte az egész helyet :( Reméljük így is elfogadható a megtalálás...
 • Mosolykás doboz - Mosolyka nem volt a helyén, de visszatettük...
 • Meglepetés rejtek - Nagy mosolykára számítottum, ehelyett egy kicsit találtunk...
 • A strandidő késik - Szép időben jártuk körbe a fürdőt...
 • Édes kis rejtekhely - ...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Borzsovafürdő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Kőbánya
Kőbánya
Hargita megyében több, külszíni robbantásos fejtéssel dolgozó, nagyméretű bánya van.
Római-katolikus templom
Római-katolikus templom
Csíkszentmiklós a környék egyik legrégibb települése és legrégibb a plébániája.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3582 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.