Felsővidra - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Avram Iancu - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Fehér megye

Felsővidra

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Felsővidra rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
57522 Hodobana-barlang. 60505 Keskeny nyomtávú szerelvény. A Fehér megyei Boncesti településen, az abrudbányai eltérőnél, egy otthagyott keskeny nyomtávú szerelvény áll. 63711 Nagy-Kojba. A Nagy-Kojba barlang a Bihar-hegység legmagasabban fekvő telepe, a neve után sziklafalakra utaló Kőház település északi végénél található. 65858 Hoanca Urzicarului-zsomboly. 66625 Huda Orbului-barlang. 67246 Lankás-nyereg. 69036 Ferences kolostor és templom. 1390-ben Feyrkeresbánya, 1427-ben civitas Altumburgh, 1444-ben oppidum Keresbánya, alio nomine Fyerkeresnaghbánya, 1525-ben Kőrösbánya néven jelentkezik az oklevelekben. 69105 Traianus forrása. Traianus forrása. 69586 Tölgyfa. Tölgyfa. 71915 Rozsdaszakadék. A Rozsdaszakadék egy 100 m mély árok, mely a vörös szinű talajáról kapta a nevét. 72371 Víz-szája-barlang. 72923 Vasalt mászóút. 73228 Porcika-nyereg. 73495 Czárina-tó. 73884 Fekete-zsomboly. 74462 Muncelului-barlang. 74588 Iker-zsomboly.

Történelmi-kulturális értékek - Fehér megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Gaina-tető 4.9 km-re. RH0303 Gaina-tető
Cotelul Dobrestilor kitörés 13.6 km-re. Cotelul Dobrestilor kitörés.
Nagy-Bihar 13.98 km-re. A Bihar-hegység, az Erdélyi-Szigethegység melynek ismertebb perempontja: Nagyvárad, Kolozsvár, Gyulafehérvár, Déva és Arad- Központi, legkiterjedtebb és egyben legmagasabb hegysége.
Párkány-kitörés 14.05 km-re. RH2064 Párkány-kitörés
Szkerisórai jegesbarlang
Az Aranyosfői vagy Szkerisórai jegesbarlang Románia legnagyobb és leghíresebb jegesbarlangja.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.