Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ronki-szoros

Ronki-szoros


A Ronki-szoros az Aranyos völgyén található. A szoros látványosabb része megközelitőleg 1-1,5 km.

Magasra emelkedő sziklaszirtek, meredek sziklafalak teszik látványossá. A szorost átszelő patak sok helyt mini vizesésekkel teszi látványossá a környéket.

Megközelítése a 75-ös útról jobbra térő mellékúton lehetséges. Lungesti nevezetü falu után kell figyelni az Ocolis nevezetü (Alsóaklos) falu fele az eltérőt....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ronki-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Az okor kemenye sziklakurto
Belavar Panorama
Belavar
Jarabanyai mosogep

Hozzászólások
Pixel
Egy kis séta...
Ott voltam a rejtésnél - Ronki-szoros...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc