Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Járaszurdoki barlang

Járaszurdoki barlang


Borrév és Járaszurdok között, a Járamagura felé vezető elágazástól kb. 250 m-re Borrév felé, a völgy jobb oldalán egy barlang bejárata látható a hatalmas mészkőben. Előtte, mindkét oldalon, 1-2 autónak való parkoló is található.

A Járaszurdoki barlang egy vizzel elárasztott barlang, vagy inkább egy barlang barlangi tóval. A bejárattól kezdődően mind a négy terem teljes felszinét 20-30 cm víz borítja. A víz kristánytisztának tűnik, és nagyon csalogató, habár a bejáratnál kissé mohás, algás. Szeptember elején még kellemesen hűvös volt a bakancsban. :)

A termek...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Járaszurdoki barlang rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Berkesi szoros
Kisvasut alagut Borrev
Csukas vizeses
Magyarpeterd

Hozzászólások
Pixel


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc