Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kossuth-szikla - Kirulyfürdő

Kossuth-szikla - Kirulyfürdő


Kirulyfürdő egyik festőien szép, könnyen megközelíthető helye a Kossuth-szikla. Ha a Festőborvíz felől közelítjük meg, mielőtt beérnénk a Táborba, a hidnál levő utelágazásnál balra kell térni a Zöld Szív ITM menedékházánál, majd jobb felől a régi strand terűletéről lehet a legkönnyebben odajutni.

***

Alig hagyva el a diáktábor területét, az egykori hidegfürdő fekhelyével és az erdészházzal átellenben, a Tolvajos-patakon átvezető híd szomszédságában mintegy 20–25 m magas szikla tűnik szemünk elé a fenyők közül. Régen Heidenheim (ennek elnevezésére egy szomorú esemény adott alkalmat, ugyanis 1886 nyarán...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Kossuth-szikla Kirulyfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kogomba kalap nelkul Kirulyfurdo
Lobogo borviz
Solyomko Kirulyfurdo
Solyomko-szikla Kirulyfurdo felett

Hozzászólások
Pixel
Lyuk a sziklában...
Elrejtett rejtek...
Izgalmas...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc