Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Katolikus templom - Kisbács

Katolikus templom - Kisbács


A kisbácsi harapós kutyák

A rejtés a kisbácsi római katolikus templomot mutatja be. Az épület több mint 600 éves. Román stílusban épült, lásd a román stílusu ajtókereteket. A felujítások során gótikus elmékkel is kiegészítették, pl. gótikus szentségház. Vasárnaponként a 11 órás ünnepi Szentmisén sok ministráns vesz részt, és időnként a kórus is különleges élményben részesíti a híveket.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Katolikus templom Kisbács rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bacstorok
 • Hoja hegy
 • Reformatus templom Szucsag
 • Kolozsmonostori papirmalom
 • Park sportpalyakkal

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Magyarázat?!

  Jajj, Jajj, Péter, Péter!Már számtalanszor és nyugodtan megbeszéltük még személyesen is (ha nem emlékszel rá sajnálom) az általad említett dolgokat...
 • Kilóra összeállított geodobozok?

  "sajnos az utobbi időben "kilóra" voltak összeállítva a geodobozok és nem minőségre...
 • Őszi bicajozás

  Végre egy olyan geodoboz és rejtés ami megérdemel minden dicséretet! Mérete ellenére volt benne minden ami kell...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc