Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Boli-barlang 1 - Banica

Boli-barlang 1 - Banica


A Boli-barlang Petrozsénytól 6 km-re, északra található, azon az úton, mely Hátszeg vidékét a Zsil völgyével köti össze. Itt halad át a Hunyad megye két részét összekötő vasútvonal, mely 66 kanyarral és 8 alagúttal rendelkezik.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Barlangszáj
Barlangszáj
A barlang bejárata
A barlang bejárata
Belülről kifelé nézve
Belülről kifelé nézve
Bejárati rész
Bejárati rész
A barlang térképe
A barlang térképe
Híd 1
Híd 1
Híd 2
Híd 2
Híd 3
Híd 3
Híd 4
Híd 4
Szentkép
Szentkép
A bányászok védőszentje
A bányászok védőszentje
Kendeffy-címer
Kendeffy-címer

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Boli-barlang 1 Banica rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Boli-barlang 2
 • Banica-szoros
 • Krivadia szoros
 • Krivadia vartorony
 • Kis Pareng

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Eső után

  A magas vízállás miatt a barlangba nem lehetett bemenni...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.26 másodperc