Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Erzsebet kutja
Haranglab Bozsefalva
Rez tetoi kilato Suko
A vagasi tolgyek

Hozzászólások
Száraz Ősz...
Köszönöm az új dobozt...
Latnivalo...


Rák-tava

Rák-tava


A Rák-tava Nagygalambfalvától 2 km-re északra található, 600 m magasságban. A talaj neogén kori üledékes kőzetből, szarmatakori agyagos márgákból és homokkövekből álló összetétele kedves a földcsúszamlásoknak, ezek következtében jött létre a tó a jégkorszak vége fele.

A Rák-tó kerülete 800 m, hossza 250 m, szélessége 150 m, mélysége max. 7 m. A területe 28.000 m2, a hozzátartozó területekkel együtt 10 ha. Ez a 10 hektár az 5/2000-es számú törvény által védettnek nyilvánított terület. Egy ritka rovarevő növény, a rence (Utricularia vulgaris) élőhelye.

Suvadásos...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Rák-tava rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc