Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Libán-tető

Libán-tető


A (Székelyudvarhely)-Fenyédről Gyergyótekerőpatak-Gyergyószentmiklósra vezető út választja el a Görgényi-havasokat a Hargitától, ennek legmagasabb pontja a Libán tető, ez a gyönyörű havasi világ.

A Gyergyótekerőpatakot Fenyéddel összekötő 138-as megyei úton, Székelyudvarhelytől 30 km-re, a Libáni hágótól 7 km-re, a Sikaszó völgyében talalható Gyergyólibán. A havasalji település kedvező feltételeket biztosít a csendes, természetközeli kikapcsolódáshoz. Rengeteg nyaraló, hétvégi ház található itt, ahol az ember...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés Erdélyben

Keressétek meg a Libán-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Ujfalvi banya
Csudalo ko
Forras Ordog to
Csomafalvi Del hegy

Hozzászólások
Pixel
Hűsítő forrásvíz...
Soha nem sejtettük...
Idillikus hely...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc