Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom - Kálnok

Református templom - Kálnok


Kálnok legismertebb személyisége Dr. Bedő Albert volt. A kálnoki református templom előtti téren található a mellszobra, mely a soproni mellszobor pontos mása. Innen nyugatra, a kálnoki iskola homlokzatán látható a Dr. Bedő Albert emléktábla, melyet 2006. november 11-én avattak fel.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Az utcáról nézve
Az utcáról nézve
Az erődítés kapuja
Az erődítés kapuja
Felirat
Felirat
Harang alulról
Harang alulról
Tetők
Tetők
Faragott ajtó
Faragott ajtó
Koporsó alakú sírkő
Koporsó alakú sírkő
Harangláb
Harangláb
Templom
Templom
Harangláb
Harangláb
Bedő Albert szobra
Bedő Albert szobra

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Református templom Kálnok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Unitarius templom Kalnok
 • Veres baratok temploma
 • Romai katolikus templom Sepsikorospatak
 • Fenyos tetoi var
 • Ploti barlangok

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Harangláb

  Megtaláltam a dobozt is...
 • Haranglábba rejtve

  Valóban ott lapult a doboz a leírás szerinti helyén...
 • A kis testver

  Miutan a nagy testvert megmasztuk johetett ez a haranglab is...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc