Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Déli fal - Mária-kő - Békás-szoros

Déli fal - Mária-kő - Békás-szoros


A déli fal teteje a harmadik, de nem kevésbé látványos kilátópontja a Mária-kőnek. Remek kilátás nyílik innen a Kis-Szurdok-kőre, a Kis-Békás-szorosra, valamint a Háromkutat övező hegyekre.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kis-Szurdok-kő
Kis-Szurdok-kő
Háromkút a Mária-kőről
Háromkút a Mária-kőről
A déli kilátó felé
A déli kilátó felé
Kidőlt fatörzsek
Kidőlt fatörzsek
Kis-Szurdok-kő
Kis-Szurdok-kő

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Déli fal Mária-kő Békás-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Panorama kabin Maria-ko
 • Maria-ko Nyugati fal
 • Maria ko Eszakkeleti kilato
 • Felso fuggohid Kis-Bekas
 • Kis-Bekas vizeses

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Új helyzetkép a déli kilátón

  A Mária-kő nyugati sziklafalán levő panorámás kabint indultunk megnézni, de menet közben ellenőriztem a déli kilátópont rejtését is...
 • Rejtők napja a Mária-kő tetején

  Miután lejárt a túra, és véget ért május elseje, jutott eszembe, hogy milyen nap is volt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc