Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kozeppatak retlap
Ujtusnad
Nyirkert lap
Katolikus templom Lazarfalva

Hozzászólások
Romhalmaz...
Nádas a javából...
Medve Nádasfürdőn...


Nádasfürdő - Újtusnád

Nádasfürdő - Újtusnád


Nádasfürdő - Újtusnád

A román geotrekking játszótér rejtését indultam megkeresni. És ellenőrizni a saját rejtésemet, amit 8 évvel ezelőtt találtak meg utoljára. Sajnos, egyiket sem találtam meg.

Az én geodobozomat rejtő információs tábla eltűnt, a másik geodobozt rejtő filagória-tető szintén hiányzik. Rejtettem hát egy új geodobozt, ez alkalommal a legnehezebben...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély Székelyföld látnivalói

Keressétek meg a Nádasfürdő Újtusnád rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.05 másodperc