Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kalaszló vízesése

Kalaszló vízesése


A Kalaszló vízesése egy két lépcsőből álló, összesen kb. 5 m magas zuhatag, amely a Kalaszló-patak Ojtoz folyóba történő beömlésénél alakult ki.

A bejelentés időpontja: 2012 június 17
Időpont: 2014 október 12
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Kalaszló vízesése rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Gyilkos ko
Tolgyes-vizeses
Honved-ko
Ojtoz vara

Hozzászólások
Pixel
Zubogó Kalaszló...
Szemettelep...
Itt így is, úgy is meg kell állni...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc