Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kilátópont - Kakukk-hegy

Kilátópont - Kakukk-hegy


A Kakukk-hegy a Dél-Hargita legmagasabb pontja. Bár maga a csúcs fenyőkkel borított, pár méterre egy szikla tetejéről jó kilátás nyílik a Dél-Hargita Kakukk-hegytől északra és keletre eső részére.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Fenyőkkel borított csúcs
Fenyőkkel borított csúcs
Csúcsjelző betontömb
Csúcsjelző betontömb
Csúcs alatti sziklatömb
Csúcs alatti sziklatömb
Üreg a sziklában
Üreg a sziklában
A csúcs alatti sziklák 1
A csúcs alatti sziklák 1
A csúcs alatti sziklák 2
A csúcs alatti sziklák 2
M F 1900
M F 1900
Vadles
Vadles
Kilátás észak felé
Kilátás észak felé

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kilátópont Kakukk-hegy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Hegyi menedekhely Kakukk-hegy
 • Kohid teteje
 • Kakukkhegyi erdeszhaz
 • Madartemeto Banya patak feje
 • Fenyosagi borviz

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Kakukk-hegyi barangolások II

  Egy régi vulkán maradványa, sűrű fenyvesek veszik körül, kellemes túrázásra lehet számítani, de a mackókat kerülni ajánlatos...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc