Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kőgomba - Bakta-patak

Kőgomba - Bakta-patak


Alfaluból a Bakta-fő felé tartva a Bakta-patak menti ut mentén, a Varga-pataki eltérőnél egy egykori bunker helye található. Az utleágazásnál jobbra tartva, a Baktafő felé, pár száz méter után, az uttól egy kőhajtásnyira egy boglya alakő kőtömb látható.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Boglyakő
Boglyakő
Kőgomba - 1
Kőgomba - 1
Kőgomba - 2
Kőgomba - 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kőgomba Bakta-patak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Mehes-teto tozeglap
 • Szurkelo ko
 • Tatar-ko
 • Galyanos csucs
 • Forras

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Gombakő

  Mivel esős idő volt, ezt a rejteket választottuk...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc