Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Elveszett világ - Botanikus kert Kolozsvár

Elveszett világ - Botanikus kert Kolozsvár


A kolozsvári botanikus kert egy olyan pontját ismerheted meg, ahol elfelejted, hogy egy városban, vagy akár egy botanikus kertben vagy. Egy üde erdő hangulatát hozza, csirepelő madarakkal, csörgedező patakkal, és ugráló mókusokkal. Csak olykor-olykor riaszt föl egy-egy felbőgő motor, vagy duda hangja, a körülötted lévő betondzsungelből.

Botanikus Kert Kolozsvár

A kololozsvári botanikus kertről annyit kell tudni, hogy jó kis múltra tekint már vissza (1920-tól). Most írhatnék különb meg különb történelmi adatokról, és növénytani érdekességekről, oldalakon keresztül, de nem célom elrettenteni a kedves geoládász kollégát.
További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi és székelyföldi túrák

Keressétek meg a Elveszett világ Botanikus kert Kolozsvár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Agrobotanikus kert Kolozsvar
Kakasos templom
Szervatiusz muzeum
Farkas utcai reformatus templom

Hozzászólások
Pixel
Domszi lakásán...
Domszi...
Megtalálás...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc