Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


A tó partján - Bözödújfalu

A tó partján - Bözödújfalu


Bözödújfalu elpusztult falu Romániában, Maros megyében. A falu a romániai falurombolás jelképévé vált: 1988-ban elárasztották egy új víztározó építésekor.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Épületmaradvány 2
Épületmaradvány 2
Épületmaradvány 3
Épületmaradvány 3
Templomtorony 1
Templomtorony 1
Templomtorony 2
Templomtorony 2
Templomtorony 3
Templomtorony 3
Gyümölcsös a tó fenekén
Gyümölcsös a tó fenekén
Gyümölcsfa
Gyümölcsfa
Vitorlás
Vitorlás
Az épületmaradvány
Az épületmaradvány
Tavirózsák?
Tavirózsák?

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a A tó partján Bözödújfalu rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Siratofal Bozodujfalu
 • Bozodi to -
 • Reformatus templom Bozod
 • Bozodi halomsirok
 • Szalmakalap Muzeum Korispatak

 • Hozzászólások

  Pixel
 • POI

  A doboz eltűnt...
 • Pet előformát nem, üres söröspalackot találtam

  A délelőtt folyamán nagyon eltöltöttem az időt a bözödi halomsírok legjobb megközelítésének megtalálásával, délután 3 órakor már egyéb programom volt Székelyvéckén, de mivel a közelben jártam, kis kitérőt tettem, hogy megkereshessem ezt a geodobozt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc