Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Futasfalvi Pokolvolgy
Pokolvolgy Futasfalva 2
Torja vara
Komoge

Hozzászólások
Tevedes...
Nem oda rejtettuk a dobozt...
Egy csodálatos völgy...


Mofetta - Herkó-kert

Mofetta - Herkó-kert


Az utolsó torjai házak után balra, a patakmeder mentén felfele haladva, egyenesen felfelé kb. 5,5 km hosszú úton jutunk a célhoz. Itt források, mofetta, egy néhai borvízfürdő romjai utalnak a múltra.

A nyírfákkal tarkított vegyes tisztáson, a patak túloldalán, valamikor népszerű fürdő romjait találhatod meg. A letérő a falu határában, Bálványos fele, balra. Koordináták a segédpontoknál.

A rómaiak idejében volt egy út, Via Pretoria, amely Torján és a hegyeken át az Olt völgyébe vezetett, innen jönne a település...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély természeti értékei

Keressétek meg a Mofetta Herkó-kert rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc