Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Foldvar Homorodalmas
Kobanya Homorodalmas
Katolikus temeto Homorodalmas
Soskut Homorodalmas

Hozzászólások
Gyöngyvirág, madárijesztők, és szarvasok...
Toronyirányt...


Várhegy - Homoródalmás

Várhegy - Homoródalmás


Szép kilátást biztosító magaslat Lövéte és Almás között. Egyik lehetséges megközelítési módja, ha Almásról a hegyen keresztűl Szentmártonba vezető uton indulunk el. Érdemes jobbra letérni az első elágazásnál, így utbejthetjük a régi mészkőbányát is, ahonnan kikapaszkodunk a gerincre, amely a Várhegyhez vezet.

A lövétei Várhegyről Orbán Balázs ezt írja: "Félórával Lövétén alól a havast elhagyó s Almásnál lapályosabb vidékre kiérő Homorod két magas hegy szük nyilata közt ront át. A baloldali (Almás feletti) kopár hegyet Szármány-nak, a jobb oldali büszke ormot Várhegynek nevezik. zen önállólag feltornyosodó hegy ormán...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Várhegy - Homoródalmás rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc