Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Haberstumpf-villa

Haberstumpf-villa


A Haberstumpf-villa Székelyudvarhely egyik régi szép épülete, jelenleg sajnos nagyon rossz állapotban van. Restaurálás után, minden bizonnyal múzeumként fog tovább működni.

A ház 1900-ban épült Vofkori György Székelyudvarhely – Várostörténet képekben című munkája szerint a család nyári lakként használta. Stílusa eltér a többi korabeli udvarhelyi épületétől, a német eklekticizmus ízlésvilágát mutatja – tervezője, építtetője és lakója, Haberstumpf Károly építész német eredetű...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Haberstumpf-villa rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Szekelytamadt var
A tudas kutja
Uldozottek es aldozatok emlekmuve
Ferences templom es kolostor

Hozzászólások
Pixel
Kissé rég volt...
Marad a remény...
Kosz a visszajelzest...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc