Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Várhegy - Bágy

Várhegy - Bágy


A Várhegy Bágy falutól északra található, rendkívül szép kilátást biztosító magaslat, ahol középkori vár nyomai fedezhetőek fel.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Várhegyi panoráma 1
Várhegyi panoráma 1
Várhegyi panoráma 2
Várhegyi panoráma 2
Sziklafolyosó
Sziklafolyosó
Orom tető
Orom tető
Őzek
Őzek
Homoródszentmárton a várhegyről
Homoródszentmárton a várhegyről
Virág
Virág
Várhegy
Várhegy
Ellenfényben
Ellenfényben
Függőleges hasadék
Függőleges hasadék
Csúcsjelző betoncsonk
Csúcsjelző betoncsonk
Antennák
Antennák

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Várhegy Bágy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Reformatus templom Bagy
 • Reformatus templom Lokod
 • Reformatus templom Szekelydalya
 • Unitarius vartemplom Homorodszentmarton
 • Kerekes Julcsa haza

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Lada athelyezes

  A Bagyi varnal athelyeztem a geoladat, a regitol ugy jo 30 meterre delkeletre...
 • Pásztorkutyákat kerülgetve

  Kocsival közelítettem meg, amennyire lehetett, a Bágy feletti konglomerát domboldalt...
 • Mászás

  Mivel a tüdőgyulladásból már majdnem kigyógyultam, elvállaltam egy gyereksereg teleportálását Szovátáról a lókodi táborba (ugyanaznap vissza is) és a nap szabad részét rejtekhelykereséssel töltöttem...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc