Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Imecsfalva
Katolikus templom Szekelypetofalva
Emlekpark es temeto Szentkatolna
Katolikus templom Szentkatolna

Hozzászólások
Érdekes parkolóhely a templom előtt...
A földön...
Zsindely alatt...


Katolikus templom - Imecsfalva

Katolikus templom - Imecsfalva


Katolikus templom - Imecsfalva

1561-ben Imecsfalva néven jelentkezik az oklevelekben. 1567-ben Imechfalva a neve. Temploma 1583 előtti. Alapítása Imecs Antal nevéhez fűződik. 1730-ban Imets Tamás új szentélyt építtet a régi helyébe. A régi templomot lebontják és 1805–1808-ban újat építenek. A régiből nem marad meg semmi korjelző. Kisboldogasszony tiszteletére szentelik. A...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély Székelyföld látnivalói

Keressétek meg a Katolikus templom Imecsfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc