Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Keresztelo Szent Janos kereszt Kirulyfurdo
Solyomko Kirulyfurdo
Deli kilatopont Kirulyfurdo
Solyomko-szikla Kirulyfurdo felett

Hozzászólások
Elhagyott vidék...
Hátra arc!...
Mindig előre...


Kirulyfürdői pionírtábor

Kirulyfürdői pionírtábor


Kirulyfürdői pionírtábor. Régen jó állapotban lehetett, mára már nagyon lepukkant állapotban van. A tábor területén található egy borvízforrás is.

Kirulyfürdőn régen pezsgő élet folyt, minden évben több gyerekcsoport is megfordult itt, pionírtábor működött az út mentén. Több kisebb fa- és tégla-, valamint egy nagyobb tégla/beton épület szolgált halóhelyül. Mára a faépületek jószerivel összeomlottak, a téglaépületek nagyon lerobbant állapotban vannak.
További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kirulyfürdői pionírtábor rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc