Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Sziklakapu Ladas Haza alatt
Sziklaablak Ladas Haza alatt
Nagy-barlang Andrastelep
Ladas Haza barlang

Hozzászólások


Vasúti megálló - Andrásháza

Vasúti megálló - Andrásháza


Aki vonattal érkezik a helyszínre, annak Andrásháza lerobbant, gyászos állapotban levő vasuti megállójánál kell leszállni. Pontosabban a vonat ajtajából nem kis szintkülönbségről kell leugrani a talaj szintjére. Az épület mellől rá lehet látni a szemközti oldalban tátongó vulkanikus eredetű üregekre, illetve a Ládasháza barlangot rejtő sziklatömbre. A Maros tulsó oldalára egy függőhíd vezet, melyen a hiányos elemek, és a Maros tekintetet raboló sodrása miatt egy élmény átmenni.

Andrásháza, másnéven Andrenyászatelep, közigazgatásilag Ratosnyához tartozik. Itt halad át a Dédát Maroshévízzel összekötő, 400-as számú vasútvonal. Innen indul a sárga sávval jelzett túraösvény a Tomoroaga-völgyön, Barta- és Belcsu-mezőn át a Széles-tető felé....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Vasúti megálló - Andrásháza rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc