Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bardócz-kő - Békás-szoros

Bardócz-kő - Békás-szoros


A Bardócz-kő a Bardócz-hegy Lapos-patak szorosa felé magasodó sziklája, szemben a Kupás-kő sziklafalával. Nevezik még Lapos-falnak is. Megközelíthető a Bardócz-pataki út mentén, a Kupási tanyák felé haladva. A Bardócz-kő délkeleti oldala meredek sziklafal, a megközelítés az északkeleti oldalon lehetséges, nehezen járható erdőben. Bár a térképen ösvény van itt feltüntetve, mi ilyent nem találtunk, a közeli tanya gazdái sem tudtak nekünk járható ösvényről beszámolni.

Időpont: 2014 május 24 A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, pet előforma ...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Csorgó sarka
Csorgó sarka
Bardócz-kő 2
Bardócz-kő 2
Bardócz-kő 3
Bardócz-kő 3
Oltár-kő
Oltár-kő
Bardócz-kő 4
Bardócz-kő 4
Lecsupaszítva
Lecsupaszítva

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bardócz-kő Békás-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc