Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Emberfő-csúcs - Suhard-hegység

Emberfő-csúcs - Suhard-hegység


Az Emberfo csucs a Suhard hegyseg legmagassabb kiemelkedese a maga 1932 m-el. A Radnai-Borgoi havasok es az Obcinak kozott talalhato. Foleg csupasz csucsok, hegyhatak valtogatjak egymast, ezert is a kilatas az egyszeruen nagyszeru. Kristalyos-konglomeratumbol epul fel. A csucsrol lemenet kofolyassal is talalkozhatunk, no meg rengeteg afonyaval.

A hegyseget foleg magashegyi legelok boritjak. Itt talalkozunk a jellegzetes havasi  elettel es kutyaival, pasztoraival. Legkonnyebben a Rotunda v. Radnai hagorol (1271 m) erhetjuk el 2-3 oras uttal. Utkozben sok "EU-s" esztenaval talalkoztunk. Tessek ezt ugy elkepzelni, hogy a vadi uj esztena sajat aramforrassal rendelkezik, viz bevezetve a hegyoldalbol, es...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
 Az Emberfo csucson
Az Emberfo csucson
Rozsdas
Rozsdas
A Suhardon
A Suhardon
Sziklak es cserjek
Sziklak es cserjek

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Emberfő-csúcs Suhard-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
  • Radnai hago
  • Wopser-sanc Ujradna
  • Nagy Lala-to
  • Unoko
  • Peleskoca nyerge fele

  • Hozzászólások

    Pixel


    A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc