Geo Negoj - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Porumbacu de Sus Porumbacu de Jos - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Szeben megye

Geo Negoj

Geo Negoj, Fogarasi havasok Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: A csúcson A zerge Caltun tó és a Negoiu Fogarasi havasok Ördög-nyeregszoros Negoj-csúcs Negoj-csúcs Negoj a Caltun-csúcsról nézve Ördög-nyeregszoros tiltva Színek Caltun-tó... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Geo Negoj rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
4004 Caltun-tó. (rejtekhely geodobozzal) 4616 Serbota-csúcs. Serbota-csúcs. 6274 Serbota-nyereg. Serbota-nyereg. 7181 Kis-Lajta-csúcs. Kis-Lajta-csúcs. 7706 Kis-Lajta-nyereg. Kis-Lajta-nyereg. 9417 Caltun-patak zuhatagsora. A Piscu Negru menedékháztól, az Őz-patak mentén, a kék háromszög jelzést követve juthatunk fel a Caltun-tóhoz. (rejtekhely geodobozzal) 10114 Lajta-csúcs. Lajta-csúcs. 10755 Szkara-nyereg. Szkara-nyereg. 10868 Doamnei-nyereg. Doamnei-nyereg, magyarul A hölgy hegynyerge. 12682 Paltin-nyereg. Paltin-nyereg. 13216 Szkara-csúcs. Szkara-csúcs. 13719 Bilea-hágó. Bilea-hágó. 14494 Felhagyott bányajárat. A Piscu Negru menedékház közelében, a Leszpez lábának aljánál, közvetlenül az ösvény mellett, egy felhagyott bányajárat található. (rejtekhely geodobozzal) 14764 Szkarica-nyereg. Szkarica-nyereg. 15081 Bilea ablaka. Bilea ablaka, románul Fereastra Balei. 16683 Jézer-csúcs. Jézer-csúcs, románul Iezerul Caprei. 16874 Zerge-nyereg. A 2034 m tengerszint feletti magasságban található tengerszem a Fogarasi-havasok legnagyobb terjedelmű tava. (rejtekhely geodobozzal)

Természeti értékek - Szeben megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Nyeregszorosok közti csúcs 0.44 km-re. A Hölgy és az Ördög nyeregszorosok közti csúcs - Fogarasi-havasok.
Kleopátra-nyereg 0.48 km-re. Kleopátra-nyereg - Fogarasi-havasok.
A hölgy nyeregszorosa 0.61 km-re. A hölgy nyeregszorosa, románul Strunga Doamnei - Fogarasi-havasok.
Caltun-kapu 0.95 km-re. Caltun-kapu, magyarul kiejtve Kölcún-kapu - Fogarasi-havasok.
Caltun-csúcs 1.11 km-re. Caltun-csúcs, magyarul kiejtve Kölcún-csúcs - Fogarasi-havasok.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Karpatok bercein 2 - Elottunk nem volt tiltas...
 • Erdély csúcsa - Végre sikerült ide is (f)eljutnom...
 • Gyonyoru a kilatas odafentrol - Tartalmas kis Fogarasi tura alkalmaval 5 odszor vagy 6 odszor jutottam fel a Negoi csucsra...
 • Gyönyörű - De nagyon nehéz túránk volt b_istvan-nal...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.