Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Kisdisznódi mészkövek - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Kisdisznódi mészkövek

Kisdisznódi mészkövek | Hol van ez a hely?

Kisdisznódi mészkövek

...

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Kisdisznódi mészkövek 1 A kő tetején Kisdisznódi mészkövek 2 Felirat Kisdisznódi mészkövek 3 Kisdisznódi mészkövek 4 A szikla. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kisdisznódi mészkövek fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kisdisznódi mészkövek! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Kisdisznódi mészkövek közelében?
Fiatalerdő Nagyszeben. 7.1 km-re. A park régóta a helyiek kedvenc sétálóhelye. Uj rejtek - Mivel a máramarosi emlékműnél levő geodoboz eltűnt, egy újat helyeztem egy kicsit távolabb. (itt geodobozt is lehet keresni)
Erlenpark Nagyszeben. A nagyszebeni Erlenpark (Erlen égerfa) az egyik legrégebbi park a mai Románia területén, 1856-ban hozták létre. (látnivaló és geodoboz)
Kistorony evangélikus templom Nagyszeben. A hely már rég kérte a dobozt - Csodálkoztam is rajta, hogy nincs még itt geodoboz. (turisztikai hely geoládával) Erődtemplom Kereszténysziget. Kereszténysziget jellegzetes szász falu, Nagyszebentől 9 km-re fekszik és egy 16. Mostanában püspök, nem nagyfőnök - A ládaoldalakat nem írom, hanem szerkesztem, bár a legtöbb helyen én írom a szöveget is.
Petőfi Sándor-park Nagyszeben. Emlékére egy kis parkot neveztek el a városban. Petőfi - Ugy gondoltam nagyon könnyen fog ez menni, de végül nem ugy lett. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szent János-templom Nagyszeben. Az eredeti (18811-1883) evangélikus (luteránus) templomot az összeomlás veszélye miatt lebontották. Saint Johann - Érdemes körülnézni odabent a könyves üzletben is.
Fazekasok tornya Nagyszeben. Nem korondiak - A tornyok, mármint kettő, teljesen fel van újítva. Bádogosok tornya Nagyszeben. században épült. Vörös szőnyeg - Valami előadásra készülődhettek a szomszéd színházban, mert a vörös szőnyeg volt kiterítve a bejárat elé.

Kisdisznódi mészkövek románul - in limba romana: Calcarele cretacice de la Cisnadioara


Természeti értékek - Szeben megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Kisdisznódi mészkövek gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Béka - Látszott, hogy jó idő volt...
 • Megtaláltuk - Megtaláltuk...
 • Megtaláltam - Megtaláltam a dobozt...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Kisdisznódi mészkövek? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Kisdisznód
Kisdisznód
Kisdisznód, románul Cisnadioara, németül Michelsberg, Nagyszebentől 10 km-re délnyugatra, a Csindrel-hegység aljában fekszik.
Kisdisznódi vár
Kisdisznódi vár
Kisdisznód (Cisnadioara, Michelsberg) csupán néhány kilométerre található Nagyszebentől.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Szeben megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.