Kisdisznódi mészkövek - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Cisnadioara Cisnadie - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Szeben megye

Kisdisznódi mészkövek

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: Kisdisznódi mészkövek 1 A kő tetején Kisdisznódi mészkövek 2 Felirat Kisdisznódi mészkövek 3 Kisdisznódi mészkövek 4 A szikla... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Kisdisznódi mészkövek rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
22391 Fiatalerdő. A Fiatalerdő (Dumbrava Sibiului, Junge Wald) Nagyszeben város közigazgatási területén található. 31149 Erlenpark. A nagyszebeni Erlenpark (Erlen égerfa) az egyik legrégebbi park a mai Románia területén, 1856-ban hozták létre. 31805 Kistorony evangélikus templom. Kistorony egykor önálló település volt, ma Nagyszeben városának nyugati részéhez tartozik. 32807 August von Spiess vadászmúzeum. 34069 Erődtemplom. Kereszténysziget jellegzetes szász falu, Nagyszebentől 9 km-re fekszik és egy 16. 34512 Petőfi Sándor-park. Petőfi Sándor a szabadságharc idején Nagyszebenben is megszállt. 35159 Szent János-templom Nagyszeben. A Szent János (Johannis) templom a nagyszebeni Mitropoliei utcában áll. 35658 Fazekasok tornya. A nagyszebeni Vár utca menti várfal megőrizte 15-dik századi arculatát, amikor téglából építették újra és úttal látták el az őrszemek számára. 36060 Bádogosok tornya. A volt Bádogosok tornya, a szebeni harmadik védőfal övezetnek része, a 16. 36295 Brukenthal-palota. Brukenthal-palota, ma muzeum. 36594 Katolikus Templom. Nagyszeben főterének északi oldalán áll a Szentháromság Római Katolikus Templom. 36785 Albert Huet-tér. Nagyszeben Szászföld "fővárosa", 2007-ben Európa kulturális fővárosa volt. 36980 Hazugok Hídja. Románia első vashídja, amelyet 1859-ben állítottak fel, és amely biztosította a bejutást az Alsóvárosból a várba. 38851 Szebenvár. Nagyszebentől nyugatra, 15 km-re távolságra fekszik Orlát község. 39448 Teréziánum. A Nagyszeben-külvárosi plébániát, régi nevén Terezianumot, a 18. 41121 Guraró. Guraró (románul Gura Raului, németül Auendorf) egy község Szeben megyében, a Szebeni-Hegyalja tájegységben.

Természeti értékek - Szeben megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Kisdisznód
Kisdisznód, románul Cisnadioara, németül Michelsberg, Nagyszebentől 10 km-re délnyugatra, a Csindrel-hegység aljában fekszik.
Kisdisznódi vár
Kisdisznód (Cisnadioara, Michelsberg) csupán néhány kilométerre található Nagyszebentől.
Resinár 2.3 km-re. Resinár Szebentol 12 km-re fekszik.
Nagydisznód
Nagydisznód központjában található a 13.
Rosen Garten
Az 1979-ben épített Rosen Garten menedékhely közelében levő erdő.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Béka - Látszott, hogy jó idő volt...
 • Megtaláltuk - Megtaláltuk...
 • Megtaláltam - Megtaláltam a dobozt...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.