Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Csiki kert
Jezus Szent Szive kapolna
Both vara
Ormeny templom Gyergyoszentmiklos

Hozzászólások
Angyalláda...


Angyaljárás Gyergyószentmiklóson

Angyaljárás Gyergyószentmiklóson


Tisztelt címzett: Délia, Jenő, és Dalma. Áldott karácsonyt!

Megtalálást segítő információ
Az ünnepi geodoboz a Csíki-kertet jobb kéz felől megkerülő út végében volt elrejtve. A rejtek mellől egy bekerített házra lehet rálátni. Az erdő szélén, az utolsó előtti második, a nagyobb facsonkban keressetek, a méretes üregben, a fakéreg-álca alatt. Ha megtaláltátok vigyétek...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély látnivalói

Keressétek meg a Angyaljárás Gyergyószentmiklóson rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc