Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Surlott Gradics
Var setany
Evangelikus templom Marosvasarhely
Alexandru Papiu Ilarian Kollegium

Hozzászólások
A leggyorsabb kincskereső...
Megleptél :)...


Angyaljárás Marosvásárhelyen

Angyaljárás Marosvásárhelyen


Tisztelt címzett: Péter István, és családja. Áldott karácsonyt!

Megtalálást segítő információ
Az ünnepi geodoboz a Petru Maior egyetem épülete és a várfal közötti saroktól számítva a negyedik, fekete kereszttel jelzett lőrésben volt elrejtve, szalma előtt. A várfalon kivülről kell megközelíteni. Minél hamarabb keressétek, hogy véletlenül se vigyék el. Ha megtaláltátok...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Angyaljárás Marosvásárhelyen rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc