Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Gyalogoshíd - Marosvásárhely - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Gyalogoshíd - Marosvásárhely | Hol van ez a hely?

Gyalogoshíd - Marosvásárhely Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Gyalogoshíd távolról A hídon Kilátás A gát Gyalogoshíd 2 Tartószerkezet Sodrony Hídpillér Részlet 1 Részlet 2 Részlet 3. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Gyalogoshíd Marosvásárhely fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Marosvásárhely és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Gyalogoshíd! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Gyalogoshíd Marosvásárhely közelében?
Makariás-ház. Makariás-ház, épült 1750-ben - Forradalom utca 45 szám, Marosvásárhely.
Régi városi stadion. (turisztikai hely geoládával) Holokauszt emlékmű. (turisztikai hely geoládával) Petőfi Sándor bronzszobra Marosvásárhely. A körülbelül 60 cm magas mészkő talapzaton álló életnagyságu bronzszobrot, Hunyadi László alkotását 2000. (itt geodobozt is lehet keresni)
Bernády György-emléktábla Marosvásárhely Maros megye. Forradalom út 31 szám, Marosvásárhely.
Cementlapok. A Cementlapok egykor a marosvásárhelyi fiatalság kedvenc fürdőhelye volt, a Maros felső gát feletti bal partjának kiépítésével alakult ki.
Aranka György szobra. Aranka György munkássága nagyon széles körű és művelődéstörténeti fontosságú. (itt geodobozt is lehet keresni)

Történelmi-kulturális értékek - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Marosvásárhely térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gyalogoshíd gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Szombat esti felderítés I. rész - Úgy adódott, hogy szombat délutánomat a városban kellett töltenem...
 • Gyerekek nélkül - Szép, napos időben indultunk kincskeresésre...
 • Gyerekekkel - Hideg, szeles időben indultunk kincsvadászatra a gyerekekkel...
 • Sikerült eljutni Marosvásárhely környékére? Tetszett a Gyalogoshíd? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Csók
A marosvásárhelyi Kárpátok sétányon van két szobor, amely a kommunista korszakban került felállításra, és amelyekről sehol nem találtam leírást, vagy képet.
A volt Városi Közüzem Aquaserv épületei
Marosvásárhely kiemelkedő épületeiről van szó, amelyek mindig egy picit háttérbe szorulnak a város központi épületeivel szemben.
Csatornaház
A marosvásárhelyi Csatornaház az egykori vízművekhez tartozott, a Maros alatt áthaladó alagút vezetékeinek karbantartó műhelye és szolgálati lakása volt.
Új városi strand
A marosvásárhelyi egykori Új városi strand a Kárpátok sétánya 56-57 szám alatt található.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.