Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Fehér ház - Gyergyószárhegy

Fehér ház - Gyergyószárhegy


Amennyiben a Gyergyószentmiklós, illetve Gyergyószárhegy felett őrködő Pricskére szeretnénk eljutni, és a Güdüc-patak völgyéből indulunk, utunk a Fehér háznak nevezett épületrom mellett vezet el.

Innen már közel van a Bodó mezeje, ahol elérjük a piros pont turistajelzést. Végül a piros kereszt jelzés visz fel a Pricske 1544 méteres csúcsára. Ez az útvonal talán a leggyorsabb lehetőség a csúcsra feljutni, és valószínűleg nem találkozunk így pásztorkutyákkal sem. A Gyergyószárhegyból induló piros pont turistajelzés több...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Fehér ház - 2
Fehér ház - 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Fehér ház Gyergyószárhegy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Pricske
 • Hideg-kut
 • Szent Anna kapolna Gyergyoszentmiklos
 • Enduro Crossmotor palya Guductelep
 • Barlangi forras

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Hófehér napsütés

  Reggel, mikor a konyha ablakon kinéztem, napsütésben ragyogott Pricske fehér csúcsa...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc