Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bástyakő - Naskalat-hegycsoport

Bástyakő - Naskalat-hegycsoport


A Dánfalvi Naskalat csúcsa alatt elvezető, piros sávval jelzett turista úton haladva, a Naskalat-csúcs irányába, egyszer csak egy bástya alakú sziklatömb emelkedik ki a havasi legelőből.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Bástyakő - 2
Bástyakő - 2
Sziklafolyosó
Sziklafolyosó
A repedés
A repedés
A Bástyakő télen
A Bástyakő télen
Fakereszt a Dánfalvi Naskalaton
Fakereszt a Dánfalvi Naskalaton
Munkálatok az esztenánál
Munkálatok az esztenánál
Csángó lovasszán
Csángó lovasszán
Az első bejegyzés
Az első bejegyzés

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bástyakő Naskalat-hegycsoport rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Danfalvi Naskalat
 • Javardipatakai Zugo
 • Naskalat csucs
 • Hegyi menedekhely Naskalat
 • Javardi volgye

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Második próbálkozásra

  Első alkalommal, most vasárnap, nem sikerült elérni a Bástyakőig...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc