Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Zsogodfurdo
Egykori kemping Zsogodfurdo
Borvizforras Zsogodfurdo
Ordoglik sziklafal

Hozzászólások


Égigérő vackorfa - Fenyés - Csíkszentkirály

Égigérő vackorfa - Fenyés - Csíkszentkirály


A világhálón egy nagyon szép, meseszerű leírás olvasható a Csíkszentkirályhoz tartozó Fenyés völgyében levő vackorfáról. Érdemes elolvasni. A szép szavaktól ösztönözve, elindultam megkeresni a mesebeli vadkörtét.

Hát, a valóság nem talált az otthon olvasottakkal. Ehhez talán az is hozzájárult, hogy ilyenkor a természet nincs még a teljes pompájában, és egy közeli ház szabadon hagyott kutyája is megkergetett. A fa távolról sem égigérő, magassága átlagosnak mondható. De persze, meg tudom érteni, ha valakinek szép emlékei fűződnek e fához.

Kétlem...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kirándulás

Keressétek meg a Égigérő vackorfa Fenyés Csíkszentkirály rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc