Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Égigérő vackorfa - Fenyés - Csíkszentkirály

Égigérő vackorfa - Fenyés - Csíkszentkirály


A világhálón egy nagyon szép, meseszerű leírás olvasható a Csíkszentkirályhoz tartozó Fenyés völgyében levő vackorfáról. Érdemes elolvasni. A szép szavaktól ösztönözve, elindultam megkeresni a mesebeli vadkörtét.

Hát, a valóság nem talált az otthon olvasottakkal. Ehhez talán az is hozzájárult, hogy ilyenkor a természet nincs még a teljes pompájában, és egy közeli ház szabadon hagyott kutyája is megkergetett. A fa távolról sem égigérő, magassága átlagosnak mondható. De persze, meg tudom érteni, ha valakinek szép emlékei fűződnek e fához. Kétlem a...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Távolról
Távolról
A vackorfa törzse
A vackorfa törzse
Egyes vályú
Egyes vályú

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Égigérő vackorfa Fenyés Csíkszentkirály rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc