Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Vasuti megallo Andrastelep
Sziklaablak Ladas Haza alatt
Sziklakapu Ladas Haza alatt
Ladas Haza barlang

Hozzászólások


Nagy-barlang - Andrástelep

Nagy-barlang - Andrástelep


Vulkanikus hegységben barlang? Na ne... De mégis, a Kelemen-havasokban, a fatörzs-barlangok mellett, van egy másik érdekes lik is, az andronyászai Nagy-barlang.

A Maros völgyére néz egy jó nagy szikla Andronyásza oldalában, mely egy jó nagy likat is rejt. Román neve Pestera Mare din Androneasa.

Kiindulópont: Andronyásza (Andrástelep) felső vége után, a főútról indulunk a ma már alig működő vendéglő mellől. Itt rajtol a piros pont jelzés is, mely a fatörzsbarlangokhoz vezet, és a...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nagy-barlang - Andrástelep rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc