Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Veresvirág sípálya és kilátó - Gyergyócsomafalva

Veresvirág sípálya és kilátó - Gyergyócsomafalva


A faluturizmus kedvelők figyelmébe ajánlott ez a település. A falu közelében kb. 200 olyan hétvégi ház van, amely a csendes természetjáróknak igazi pihentető lehetőséget nyújt. A gyergyócsomafalvi sípálya a vidék leghosszabb sípályájával büszkélkhet (1760m), éjszakai kivilágítással és két felvonóval.

Időpont: 2010 november 15 A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, filmes dobozka ...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Veresvirág
Veresvirág
Az erdő fohásza
Az erdő fohásza
Kilátó
Kilátó
Gyergyócsomafalva
Gyergyócsomafalva
Sípálya
Sípálya
Veresvirág jegyzetek 1
Veresvirág jegyzetek 1
Veresvirág jegyzetek 2
Veresvirág jegyzetek 2
Délhegy fele
Délhegy fele
Fészek két tojással
Fészek két tojással
1371
1371

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Veresvirág sípálya és kilátó Gyergyócsomafalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Jezus labnyoma Gyergyocsomafalva
 • Felso Nyirkert
 • Katolikus templom Gyergyocsomafalva
 • Csomafalvi Del hegy
 • Kozugo

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Bokamagassag

  Nekem ezekkel a faszerkezetekkel valami bajom van...
 • Ez a rejtés elég nehéz volt

  Bevallom harmadszorra sikerűlt megtalálni...
 • Rejtekhelyek értékelése

  Ha úgy gondolod, értékelheted az általad megtalált rejtekhelyeket...
 • Megtaláltuk

  Ötletes rejtés...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc