Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Budak-völgyi tölgyerdő - Óvárhely

Budak-völgyi tölgyerdő - Óvárhely


Óvárhely kijáratánál, Kisdemeter felé (173-as megyei út) jobbra egy földút vezet egyenesen a 6 hektáros liget-, tölgyerdő felé.

Nárciszmezőként van nyilvántartva a Beszterce megyei természetvédelmi területek listáján. Nevével ellentétben nárciszt hosszú ideje nem láttak itt, de rengeteg mocsári kockásliliom (Fritillaria meleagris) található....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Budak-völgyi tölgyerdő Óvárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Evangelikus templom Kiszsolna
Holloko Budak
Geologus tuje
Szakadek kobabakkal

Hozzászólások
Pixel
Kikerics-szőnyeg...
Rengeteg kikerics és egy új doboz...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc