Újbesenyő tava - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Dudestii Noi - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Temes megye

Újbesenyő tava

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Újbesenyő tava rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
40446 Petőfi Sándor-emlékmű. Az újszentesi Petőfi Sándor emlékmű Közvetlenül a község központi parkjának előterében, a református templom előtt található. 40883 Prochaska család síremléke. Prochaska család síremléke. 41260 Falfestmény. Románia legnagyobb falfestménye Temesváron található, a Nicolae Titulescu úton, egy régi siló épületének oldalán. 42911 Mezőzsadány tava. 43150 Sailer Antal-szoborcsoport. Sailer Antal-szoborcsoport a temesvári Gyermekklinikával szemben, a Mária királynő téren. 43288 Gerhardinum katolikus líceum. A piarista kegyes tanítórend a magyarlakta vidékeken a 18. 43329 Mária-emlékmű. Mária-emlékmű a Józsefváros és az Erzsébetváros határán, a Mária-téren. 43630 Római-katolikus székesegyház. A temesvári római-katolikus székesegyház az egykori Losonczi téren található, a város történelmi központjában. 43794 Petőfi Sándor emlékmű. Látványos ünnepség keretében, először 1899 július 30-án állított emléktáblát az 1848-49. 43991 Bolyai János emléktábla. Bolyai János emléktábla. 44032 Nyolc boldogság. Nyolc boldogság üvegablak-sorozat a püspöki palota folyosóján, az udvar felőli oldalon. 44296 Mária Terézia-bástya. 44723 Gyertyámos tava. 45163 Temeskenézi mocsarak. A temeskenézi mocsarak természetvédelmi terület, madárparadicsom. 47307 Milleniumi templom. A temesvári Milleniumi templom a Gyárváros központjának számító Kossuth tér közvetlen közelében, a Coronini téren található.

Természeti értékek - Temes megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Temesvári csata emlékmű 2.78 km-re. A Temesvárt Nagyszentmiklóssal összekötő DN6-os országútról a 12-es kilométerkőnél bekötőút ágazik le Újbesenyő felé.
Zöld Paradicsom-tó 7.76 km-re. RH3332 Zöld Paradicsom-tó
Útépítők emlékműve 9.43 km-re. Az Útépítők emlékműve az E70-es nemzetközi út Temesvárról Zsombolyára vezető szakaszán, a 6-os kilométerkőnél található.
Kálváriadomb 9.93 km-re. A Temesvár felől Nagyszentmiklós felé utazva, Billédtől körülbelül 2 kilométerre, a jobb oldalon emelkedik a Kálváriadomb.
Vukovics Sebő sírhelye 9.99 km-re. Az E70-es nemzetközi út Temesvárról Zsombolyára vezető szakaszán, a falu területén 90 fokos kanyart ír le.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.