Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Katolikus templom - Nyikómalomfalva

Katolikus templom - Nyikómalomfalva


Nyikómalomfalva közepes nagyságu település az egykori Udvarhely vármegye területén, a Fehér-Nyikó völgyében található. Egyetlen település a Nyikó mentén, amely az idők folyamán felvette a rajta átfolyó patak nevét, így lett Nyikómalomfalva.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Templom
Templom
Emlékmű
Emlékmű
Jézus szobor
Jézus szobor
Pad
Pad
Jézus a kereszten
Jézus a kereszten
Templomtorony
Templomtorony
A bejárattól balkéz felé
A bejárattól balkéz felé
A bejárattól jobbkéz felé
A bejárattól jobbkéz felé
Oltár
Oltár

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Katolikus templom Nyikómalomfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Katolikus templom Szekelyszentlelek
 • Tamasi Aron sirja
 • Tau a ferences kereszt
 • Reformatus templom Kecsedkisfalud
 • Az Orban csalad temetkezesi helye

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Rejtekhely ellenőrzés

  Ezt a rejtést már 2016-ban megtaláltam, de elfelejtettem bejelenteni...
 • Utólag bejelentve

  Amikor ezt a megtalálást bejelentem, már 2022...
 • Első megtalálók

  A templomkert nagyon szép, a falu csendes és nyugalmas a hőség nagy...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc