Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Suta-tó - Csíkszereda

Suta-tó - Csíkszereda


A Suta-tó egy mesterséges tó, amelyet a Fitód patakán hoztak létre, Csíkszereda mellett. A tavat 2007 nyarán lecsapolták, jelenleg csak a Suta II.-t használják a halászok. A környék valamikor a helybeliek kedvenc kirándulóhelye volt.

Az első rejtés időpontja: 2012. május 5.
Az újrarejtés időpontja: 2021. április 10.
Rejtekhely geodobozzal ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Suta-tó Csíkszereda rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Bicikliugrato palya Csikszereda
Vereskep
Keskenylevelu ezustfa Csikszereda
A reformatus imahaz erkelye Csikszereda

Hozzászólások
Pixel
Elhanyagolt hely...
A tónál...
Szaraz tonak nedves partjan...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc