Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Garados

Garados


A Garados-domb Csíkszentdomokostól nyugatra emelkedik. A Kis-Garadoson található kőbányában szép, fehér színű kristályos mészkövet, mozaik-alapanyagot termelnek. A Kis- és Nagy-Garados közötti nyeregben Szent Antal-szobor áll, a közelben elszórtan néhány régi kőkereszt található. A Garados csúcsáról szép kilátás nyílik az Olt mentén hosszan elnyúló Csíkszentdomokosra, illetve a Balánbánya felett emelkedő Nagy-Hagymásra.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
7476
7476
7477
7477
7478
7478
7479
7479
7480
7480
7481
7481
Kőbánya
Kőbánya
7483
7483
7484
7484
Kis-Garados kőbánya
Kis-Garados kőbánya
7487
7487
7488
7488

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Garados rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Marton Aron muzeum
 • Katolikus templom Csikszentdomokos
 • Csonka torony Csikszenttamas
 • Szent Anna feredo
 • Szent Anna kapolna Csikszenttamas

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A láda nincs meg

  A ládát nem találtuk a helyén, de érdemes volt felsétálni a hegyre, mert gyönyörű volt a kilátás...
 • Garados

  Erdélyi kirándulásunk alkalmával teljesen véletlenül bukkantunk rá a geoládára...
 • Garados

  Gyonyoru a kilatas fentrol...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc