Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Fiatalerdő - Nagyszeben

Fiatalerdő - Nagyszeben


A Fiatalerdő (Dumbrava Sibiului, Junge Wald) Nagyszeben város közigazgatási területén található. A park régóta a helyiek kedvenc sétálóhelye.

A nagyszebeni Fiatalerdő területe 960 hektár, melyet a Trinkbach patak szel át, 3 mesterséges tavat alkotva. Itt található az ASTRA Néprajzi Múzeum komplexum (1963) több mint 300 házzal és egyéb épülettel és az első romániai állatkert (1929)....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Máramarosi oszlop
Máramarosi oszlop
A tó körüli sétány
A tó körüli sétány

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Fiatalerdő Nagyszeben rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Nagyszebeni allatkert
 • Erlenpark
 • Kistorony evangelikus templom
 • August von Spiess vadaszmuzeum
 • Petofi Sandor park Nagyszeben

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Uj rejtek

  Mivel a máramarosi emlékműnél levő geodoboz eltűnt, egy újat helyeztem egy kicsit távolabb...
 • Múzeum

  Elég későre érkeztünk meg a helyszinre, és már nem volt sok idő az éjszakai szaladó verseny elött...
 • Nagyszebeni Fiatalerdő éjjel

  Útban Paltinis fele, éjjel, nem hagyhattam ki ezt a rejtekhelyet...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc