Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Görgényi nárciszmező - Görgényszentimre

Görgényi nárciszmező - Görgényszentimre


Görgényszentimre községben található a Görgényi nárciszmező, a Görgényi-havasok lábánál, összesen 3 hektár területen. A nárciszok április-májusban virágoznak.

Sajnos a környéken legeltetnek is, és rengeteg nárciszt leszednek az út menti árusok. Valamikor sok helyen nyílt a nárcisz, többek között a tojásgyár területén is, mielőtt ráépítették volna a csirkefarmot.

Görgényszentimre utolsó házait elhagyva, az Orsova felé vezető úton balra térj egy köves útra Kincses...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Görgényi nárciszmező Görgényszentimre rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Gorgeny vara
Bornemissza kastely
Szentmihaly
Tolgyfa maradvany Mocsarerdo

Hozzászólások
Pixel
Tömegnyomor...
Ilyen sincs gyakran...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.18 másodperc