Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bethlen-kastély - Árokalja

Bethlen-kastély - Árokalja


Az árokalji Bethlen-kastély az egyetlen mór-bizánci stílusú kastély Erdélyben. A hozzá tartozó 17 hektáros birtokon 3 épület és egy arborétum található. A kastély épületében van egy konferenciaterem, egy előadóterem, egy tanulóterem, és egy frankofón könyvtár.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A délkeleti oldal
A délkeleti oldal
Az északkeleti oldal
Az északkeleti oldal
Észak felől nézve
Észak felől nézve
Északnyugati oldal
Északnyugati oldal
Óriás tuja
Óriás tuja
Meghajolva
Meghajolva
Fehér ló
Fehér ló
Famaradvány
Famaradvány
Árnyékban
Árnyékban
A délnyugati oldal
A délnyugati oldal
Pihenőhely facsutakokból
Pihenőhely facsutakokból
Különös fatörzs
Különös fatörzs

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bethlen-kastély Árokalja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Siremlek Arokalja
 • Arokalja templom
 • Sziget Arokalja
 • Tulipanfak Arokalja
 • Reformatus templom Cegotelke

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Különleges hangulatú kastély

  Nagyon különleges hangulatú kastély, egyetlen Erdélyben ilyen stílusban...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc