Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagy Pájszó teteje

Nagy Pájszó teteje


Nagy Pájszó tetején haladt végig a régi országút Erdély és Moldva között, elkerülve a patakok útromboló erejét. Tiszta időben gyönyörű kilátás tárul elénk. A középcsíki és a felcsíki medencét, az ezeket elválasztó Kőd-vonulatot, és a környező hegyeket láthatjuk.

Északra a Nagy-Hagymás mészkő szirtjeit, nyugatra a Hargitát. Alattunk a völgyben, a Cibre-patak jobb oldalán, az Ordáshegyet láthatjuk. Az erdő szélén, az út mellett, megfigyelhetünk egy növényritkaságot, az ostorfenyő egy fiatal példányát. Ez a lúcfenyő egy változata. Hosszú, csüngő hajtásairól ismerhető fel....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Nagy Pájszó teteje rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc