Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Báró kertje - Nagyernye

Báró kertje - Nagyernye


A Gomolyát-domb lábánál, a Bálintitt kastély előtt fekszik a Báró kertje. Az egykori bárókertbe ásott mesterséges tavat nyáron békalencse borít. A tó körül évszádos fák magasodnak. A hajdani dendrológiai kert értékes egyedei közül ma is látható még néhány ritka és védett fafajta: az amerikai feketedió, a kínai mézesfa, a szivarfa, a páfrányfenyő, az ostorfa.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A tó 1
A tó 1
Részlet a kertből 1
Részlet a kertből 1
Részlet a kertből 2
Részlet a kertből 2
Bálintitt kastély 1
Bálintitt kastély 1
Bálintitt kastély 2
Bálintitt kastély 2
Bálintitt kastély 3
Bálintitt kastély 3
Elhanyagolva
Elhanyagolva
Forrás
Forrás
Szemét a Báró kertjében
Szemét a Báró kertjében

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Báró kertje Nagyernye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Balintitt kastelypark
 • Katolikus templom Nagyernye
 • Ortodox templom Nagyernye
 • Gomolyat domb
 • Teleki kripta Saromberke

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Az egyik megvan

  Dolgom volt Ernyében és gondoltam megkeresem a tó körüli dobozokat...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc