Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Keresztút - Csukás-hegység

Keresztút - Csukás-hegység


A Vörös-havas a Csukás masszívumban talalható, a Csukás-hegység és a Gropsoare-Zákány hegységgel  egyetemben, közöttük. Rajta fordul meg a történelmi határ.

Megközelítése: az Esztena-tisztásról, Cheia-üdülőről, vagy a Csukás, illetve a Vörös-havas menedékházak felől. Felkeresni ősszel áfonyázni, mint tavasszal a havasszépe miatt érdemes.

2013-ban ujra elvetodtem a kopasz hegyhatakra, es a ladahoz is. Mar ideje volt bejelenteni, hogy masok is gyonyorkodhessenek a csodaszep korkoros...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Románia látnivalói

Keressétek meg a Keresztút Csukás-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Lancoknal Zakany gerinc
Nicolae Ioan forras
Esztena nyereg
Rez-hid

Hozzászólások
Pixel
Kicsikek es kekek...
Cukorkás doboz...
Kicsi kék emberke a krematórium közelében...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc